Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Tove Nilsson

Här hittar du recept från Tove Nilsson, frilanskock, matstylist och sommelier.

Tove Nilsson är arbetar för flera av Sveriges mattidningar där hon skapar recept och ger vintips. Tove tycker om en vild blandning av mat och hämtar gärna inspiration från resor - ena dagen kan det bjudas på kalops eller rotmos och den andra kinesiska dumplings eller mexikanska empanadas. Det viktiga är att det ska gå lätt att laga med enkla och tydliga recept, visst kan det ibland ta lite längre tid men enkelt ska det vara, det är då det blir kul!

Kika in på Tove Nilssons blogg

Följ tovenils på Instagram

Visar recept: Tove Nilsson

  •  45-50 min
  •  11 ingr
  •  45 min
  •  10 ingr

Björnbärslemonad

av Tove Nilsson
  •  6 ingr

Syltade plommon

av Tove Nilsson
  •  5 ingr
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr

Ginger ale-syrup

av Tove Nilsson
  •  15 min
  •  7 ingr

Tonicsyrup

av Tove Nilsson
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  10 ingr

Cronuts

av Tove Nilsson
  •  17 ingr
  •  45 min
  •  11 ingr
  •  1h
  •  13 ingr

Goda lussefyllningar

av Tove Nilsson
  •  17 ingr
  •  30 min (2 h jäsning)
  •  13 ingr

Saffransdeg

av Tove Nilsson
  •  8 ingr

Saffransmunkar

av Tove Nilsson
  •  1 h (1,5 h jäsning)
  •  12 ingr