Stekt torskrygg
Foto: TV4

Stekt torskrygg av
Mitt kök,  


4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 3/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Torskrygg
    Krydda torsken med salt och låt dra i 30 minuter.
  2. Stek sedan gyllene i smör.
  3. Sabayonne
    Blanda samman alla ingredienser och häll upp i sifon.
  4. Ladda med 1 patron. Ställ in sifonen i ugn 55 grader i 50 minuter o vips har du en färdig sås!
  5. Grönsaker
    Lägg ånga broccoli, blomkål och fänkål färdigt antingen i ugn eller på spisen i en ånginsats.
  6. Gör under tiden en vinaigrette på citronjuice, schalottenlöksringar samt olivolja smaka av med salt.
  7. När grönsakerna är klar slå vinaigretten över dem och krydda med salt.
  8. Toppa med klyftade ägg, räkor samt ny riven pepparrot
Stekt ris med skinka, räkor, ägg och koriander

Stekt ris med skinka, räkor, ägg och koriander

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  15 min
  •  15 ingr
Sej

Sej

av Tommy Myllymäki
  •  7 ingr
  •  14 ingr
Bondbönor med fläsk och ägg

Bondbönor med fläsk och ägg

av Carina och Ulrika Brydling
  •  14 ingr
Plattfisk med chorizo

Plattfisk med chorizo

av Tommy Myllymäki, Karin Andersson
  •  11 ingr
Toast Skagen

Toast Skagen

av Carina och Ulrika Brydling
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr
Sallad med stekt aubergine

Sallad med stekt aubergine

av Karin Andersson, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr
  •  45 m
  •  14 ingr
  •  25 m
  •  15 ingr
  •  14 ingr
Tommys bästa pastasallad

Tommys bästa pastasallad

av Tommy Myllymäki
  •  25 m
  •  14 ingr
  •  30 m
  •  16 ingr