Birgitta Rasmusson
Foto: Andreas Lundberg/TV4

Birgitta Rasmusson

Här hittar du recept från Birgitta Rasmusson, kokbokslegendar och jurymedlem i Hela Sverige bakar.

Birgitta Rasmusson har jobbat på ICA provkök i 20 år. Hon har också varit med och skrivit Den rutiga kokboken och Sju sorters kakor, Sveriges mest sålda bok med 3,7 miljoner exemplar.

Missa inte recepten från härliga Hela Sverige bakar!

Torsdagar 21.00 i Sjuan

Sockerkaka med citronkräm

Sockerkaka med citronkräm

av Birgitta Rasmusson
  •  12 ingr
  •  1 h
  •  15 ingr
Rulltårta med lingon

Rulltårta med lingon

av Birgitta Rasmusson
  •  30 m
  •  8 ingr
Italienska amarettokakor

Italienska amarettokakor

av Birgitta Rasmusson
  •  1 h
  •  8 ingr
Enkel marängtårta

Enkel marängtårta

av Birgitta Rasmusson
  •  2 h
  •  9 ingr
  •  9 ingr
Klassiska hallongrottor

Klassiska hallongrottor

av Birgitta Rasmusson
  •  6 ingr
Birgittas jitterbuggare

Birgittas jitterbuggare

av Birgitta Rasmusson
  •  6 ingr
Citronpaj med maräng

Citronpaj med maräng

av Birgitta Rasmusson
  •  12 ingr
Citronkakor (shortbreads)

Citronkakor (shortbreads)

av Birgitta Rasmusson
  •  45 m
  •  6 ingr
  •  10 m
  •  6 ingr
Biscotti med mandel och pistage

Biscotti med mandel och pistage

av Birgitta Rasmusson
  •  9 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr
Sockerkringlor

Sockerkringlor

av Birgitta Rasmusson
  •  12 ingr
Sega kolasnittar

Sega kolasnittar

av Birgitta Rasmusson
  •  20 min
  •  6 ingr
Birgitta Rasmussons mazariner

Birgitta Rasmussons mazariner

av Birgitta Rasmusson
  •  1,5 h
  •  13 ingr
Berlinermunkar

Berlinermunkar

av Birgitta Rasmusson
  •  1,5 h
  •  11 ingr
Gluten- och laktosfri fyriskaka med kanelsås

Gluten- och laktosfri fyriskaka med kanelsås

av Birgitta Rasmusson, Johan Sörberg
  •  14 ingr
Chokladpudding

Chokladpudding

av Birgitta Rasmusson
  •  10 ingr
Birgittas vaniljhjärtan

Birgittas vaniljhjärtan

av Birgitta Rasmusson
  •  11 ingr
Minttoppar

Minttoppar

av Birgitta Rasmusson
  •  6 ingr
  •  11 ingr
Bertakakor

Bertakakor

av Birgitta Rasmusson
  •  7 ingr
Klenäter

Klenäter

av Birgitta Rasmusson, Johan Sörberg
  •  1,5 h
  •  7 ingr
Mazarintårta

Mazarintårta

av Birgitta Rasmusson
  •  8 ingr
Wienerbröd.

Wienerbröd

av Birgitta Rasmusson
  •  11 ingr
Sachertårta.

Sachertårta

av Birgitta Rasmusson
  •  11 ingr
Oscar II-tårta

Oscar II:s tårta

av Birgitta Rasmusson
  •  10 ingr
Bakelser på mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka med smörkräm

av Birgitta Rasmusson
  •  13 ingr
Birgittas toscapaj

Birgittas toscapaj

av Birgitta Rasmusson
  •  10 ingr
Napoleonbakelse

Birgittas napoleonbakelse

av Birgitta Rasmusson
  •  17 ingr
Birgittas butterkaka

Birgittas butterkaka

av Birgitta Rasmusson
  •  15 ingr
Chokladbiskvier

Chokladbiskvier

av Birgitta Rasmusson
  •  10 ingr
Ciabatta

Ciabatta

av Johan Sörberg, Birgitta Rasmusson
  •  6 ingr
  •  9 ingr