Foto: Carl Kleiner

Sébastien Boudet

Här hittar du recept från Sébastien Boudet, surdegsbagaren och konditorn som driver den populära bakbloggen Brödpassion.

Sébastien Boudet grundade bageriet Petite France på Kungsholmen som han nu har valt att "adoptera bort" för att kunna arbeta mer aktivt med att utbilda unga bagare och konditorer.

Så här säger Sébastien när det gäller val av råvaror:
- Jag gillar gillar bra råvaror och tycker att de är grunden till kärleksfull matlagning och när det kommer till bröd så tycker jag att kvalitet på mjöl i bröd är lika viktigt som kvaliteten på druvan i vin.

Läs mer på Sébastiens blogg

Sébastien har gett ut böckerna Den franske bagaren och Le bakbok. Här kan du köpa dem.


Visar recept: Sébastien Boudet

Couscouskaka

av Sébastien Boudet
  •  8 ingr

Flan

av Sébastien Boudet
  •  11 ingr

Saffransbröd på surdeg

av Sébastien Boudet
  •  18 ingr
  •  10 ingr

Île flottante

av Sébastien Boudet
  •  10 ingr
  •  11 ingr

Sébastiens prinsesstårta

av Sébastien Boudet
  •  23 ingr

Poule au pot

av Sébastien Boudet
  •  2 dagar
  •  10 ingr

Sablé Breton

av Sébastien Boudet
  •  6 ingr

Inlagd saffran

av Sébastien Boudet
  •  lagra i några veckor
  •  3 ingr

Saffranskola

av Sébastien Boudet
  •  5 ingr

Sockerkaka med inlagd saffran

av Sébastien Boudet
  •  9 ingr

Sébastiens Tarte Tatin

av Sébastien Boudet
  •  9 ingr

Brioche

av Sébastien Boudet
  •  7 ingr

Sébastien Boudets sallad

av Sébastien Boudet
  •  7 ingr

Rabarbersaft med ingefära

av Sébastien Boudet
  •  5 ingr