Surdeg, mat och kärlek från Frankrike

I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en matig upptäcktsfärd genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling välbevarade familjerecept som en kärleksfull hyllning till den franska mat- och baktraditionen.

Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du även oumbärliga recept på franska maträtter - alla med en anknytning till bagarens kök. I boken har Sebastien samlat alla sina franska favoriter och han har kategoriserat upp den i fyra delar: Bakverk och sötebröd, Desserter att dö för, Bagarens mat samt Dressingar, såser och röror.

Vi får lära oss hur enkelt det kan vara att baka surdegsbröd och chouquette - det gäller bara att ha framförhållning! Vi får även recepten på den perfekta franska äppelpajen och sydfranska pizzan - allt utan krusiduller, bara goda råvaror. Följ med på en resa till
Sebastiens Frankrike!

Köp boken här

Här hittar du Sebastiens blogg

Läs mer om Sebastien Boudet

Den franske bagaren

Här kan du köpa boken

Recept ur boken Den franske bagaren

Sablé Breton

av Sébastien Boudet
  •  6 ingr

Brioche

av Sébastien Boudet
  •  7 ingr

Pissaladière

av Sébastien Boudet
  •  10 ingr

Éclair au Chocolat

av Sébastien Boudet
  •  18 ingr

Durumpavé

av Sébastien Boudet
  •  6 ingr

Fransk äppelpaj

av Sébastien Boudet
  •  16 ingr

Lammstek med rödvinssås

av Sébastien Boudet
  •  18 ingr

Müsli

av Sébastien Boudet
  •  14 ingr

Chouquette

av Sébastien Boudet
  •  8 ingr

Starta en surdeg

av Sébastien Boudet
  •  10 ingr

Crème Brûlée

av Sébastien Boudet
  •  6 ingr

Madeleinekakor

av Sébastien Boudet
  •  7 ingr