Inlagd strömming
Foto: TV4

Inlagd strömming av
Vad blir det för mat,  


4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 1.33/5   Röster: 3 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Ättikslag
    Koka upp alltsammans och låt svalna
  2. Strömming
    Panera strömmingarna i rågmjöl.
  3. Fyll dem med rikligt hackat persilja och dill.
  4. Salta och peppra.
  5. Lägg ihop som flundror och stek i smör.
  6. Lägg i de stekta strömmingarna i ättikslagen och låt stå svalt ett dygn innan servering.
Pers fattiga riddare

Pers fattiga riddare

av Per Morberg
  •  9 ingr
Sotare med örtsmör

Sotare med örtsmör

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  16 ingr
Klappgröt

Klappgröt

av Per Morberg
  •  1h
  •  5 ingr
Rullströmming

Rullströmming

av Per Morberg
  •  11 ingr
  •  8 ingr
Mjölksyrad gurka

Mjölksyrad gurka

av Per Morberg
  •  6 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr