Inlagd strömming
Foto: TV4

Inlagd strömming av
Vad blir det för mat,  


4 Tack för din röst

  1. Ättikslag
    Koka upp alltsammans och låt svalna
  2. Strömming
    Panera strömmingarna i rågmjöl.
  3. Fyll dem med rikligt hackat persilja och dill.
  4. Salta och peppra.
  5. Lägg ihop som flundror och stek i smör.
  6. Lägg i de stekta strömmingarna i ättikslagen och låt stå svalt ett dygn innan servering.

Pers fattiga riddare

av Per Morberg
  •  9 ingr

Sotare med örtsmör

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  16 ingr

Klappgröt

av Per Morberg
  •  1h
  •  5 ingr

Rullströmming

av Per Morberg
  •  11 ingr
  •  8 ingr

Mjölksyrad gurka

av Per Morberg
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Bellmans strömming

av Nils Emil Ahlin
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  17 ingr
  •  15 min
  •  6 ingr

Sherrysill

av Nils Emil Ahlin
  •  10h
  •  7 ingr