Fisktacos av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Finhacka gurka och avokado i bitar tillsammans med juice från hälften av limen, tillsätt 1 msk olivolja och 1 tsk chilipulver.
  2. Värm en stekpanna med 1 msk olivolja. Salta, peppra och smaksätt laxen med chili pulver. Stek laxen i cirka 2 minuter på vardera sida och skär den i tunna skivor. Blanda resten av limejuicen med olivoljan och häll över laxen.
  3. Lägg upp på mjukt tacobröd och i hårda skal i botten avokado och gurkan därefter den skivade laxen, salladen, tomater och lök.
  •  13 ingr
  •  10 ingr
Chili

Chili

av recept.nu
  •  15 ingr
Fajitas - kyckling i tortillabröd

Fajitas - kyckling i tortillabröd

av Pär Nilsson och Christel Schröder
  •  10 ingr
Taco med lammfärs

Taco med lammfärs

av Anders Levén
  •  25 min
  •  22 ingr
  •  18 ingr
  •  25 min
  •  16 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  30 min + 2 h
  •  28 ingr
Lobster mac and cheese

Lobster mac and cheese

av Marcus Samuelsson
  •  7 ingr
Harlem Chowder med hummer

Harlem Chowder med hummer

av Marcus Samuelsson
  •  20 ingr
Grilled Flatbread

Grilled Flatbread

av Marcus Samuelsson
  •  10 ingr