Lax med ingefära och vitlök
Foto: Susanna Blåvarg

Lax med ingefära och vitlök av
Maten som skyddar mot cancer,  


4

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 1/5   Röster: 1 Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Dela laxen i portionsbitar.
  3. Skala och riv ingefära och vitlök på den fina sidan av rivjärnet. Blanda med rosmarin och olivolja.
  4. Gnid in laxbitarna med blandningen och salta och peppra.
  5. Lägg laxbitarna med skinnsidan nedåt i en smord ugnsfast form. Baka laxen i ugnen i ca 12 minuter eller tills den är färdig.
Fisk- och skaldjurssoppa

Fisk- och skaldjurssoppa

av Kerstin Hultén
  •  16 ingr
  •  1 h
  •  13 ingr
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  15 ingr
  •  35 min
  •  9 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
Halstrad laxsashimi

Halstrad laxsashimi med risnudelsallad

av Amir Kheirmand, Jennie Walldén
  •  45 min
  •  28 ingr
Laxpaket med kokosris

Laxpaket med kokosris

av Monika Ahlberg
  •  14 ingr
Indisk kycklingcurry

Indisk kycklingcurry

av Kerstin Hultén
  •  17 ingr
Lingonsmoothie

Lingonsmoothie

av Kerstin Hultén
  •  3 ingr