Skär ner chorizon i små bitar, med eller utan korvens skinn, det väljer ni själva.
Stek finhackad lök, finskuren paprika och chorizo i lite olivolja i några minuter.
Tillsätt riset till pannan och stek tills riset blir glansigt. Slå på vinet och låt det reducera och koka in i riset. Späd sedan riset med varm buljong medan det kokar, följ instruktionerna på förpackningen.
När riset kokat i cirka 18-20 minuter, stäng av värmen och tillsätt smör och riven ost. Blanda runt och servera tillsammans med den stekta fisken.
Tomater
Dela tomaterna och lägg i en skål tillsammans med citronzest och citronsaft samt salt.
Fisk
Salta fisken och låt den rimma medan du förbereder. Skölj bort saltet och klappa fisken torr med papper.
Stek fisken i en stor stekpanna på hög värme i olja, cirka 2 minuter tillsammans med krossade vitlöksklyftor och timjan. Vänd fisken och stek på andra sidan.
Tillsätt smör och tomaterna samt saften som samlats i skålen till stekpanna. Lyft bort timjan och vitlök och servera.