Vit chokladbräck med aprikos

Vit chokladbräck med aprikos
Sara Begner
Sara Begner

Vit chokladbräck med aprikos

5 ingredienser

20 m + tid i kyl

Choklad, nötter, frön och torkad frukt är en vinnande kombination när sötsuget smyger sig på. Det går bra att byta ut den vita chokladen mot mörk och blanda i nötter och kokosflingor, helt enkelt det du har hemma i skafferiet!

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 200 g vit bakchoklad
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • 0,5 dl torkade tranbär
  • 0,5 dl torkade aprikoser, strimlade
  • 0,5 dl rispuffar, rostade

Gör så här

  1. Smält chokladen över ett vattenbad.
  2. Blanda sedan i resten av ingredienserna.
  3. Häll smeten i en form (som är ca 20 x 15 cm) klädd med bakplåtspapper.
  4. Låt stelna i kylen i ca 3 timmar. Bryt sedan i bitar.