Äppelmust
av
Vad blir det för mat,  


0h 4

Det är enkelt att göra äppelmust och man ska förstås helst göra det på äpplen från den egna trädgården. Då blir det som godast, åtminstone känns det så!

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Skala och skär upp äpplena i bitar och lägg ner i en damejeanne (stor glasbehållare för jäsning av vin).
  2. Koka upp vattnet och häll det över äpplena. Låt stå och "jäsa" i en vecka, eller tills det har slutat bubbla. Drick och njut!
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  4 ingr
Fruktsallad

Fruktsallad

av Nikolaj Kirk
  •  15 min
  •  11 ingr
  •  9 ingr
Äppelöl

Äppelöl

av Ernst Kirchsteiger
  •  1 vecka
  •  5 ingr
  •  2h
  •  41 ingr
Morbergare

Morbergare

av Per Morberg
  •  7 ingr
  •  7 ingr
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

av Per Morberg
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  1h 20 min
  •  11 ingr