Currysill
Foto: Fredrik Sandin Carlson

Currysill av
Nyhetsmorgon,  


8h 15 min 4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skölj sillfiléerna och skär dem i 2 centimeter breda bitar.
  2. Ansa purjolöken och skär den i 3 millimeter stora bitar. Finhacka äpple och syltlök och blanda dem och purjolöken med curryn och honungen.
  3. Blanda ner crème fraiche och majonäs och smaka av med peppar och eventuellt lite salt.
  4. Blanda ner de skurna sillfiléerna och låt dra i kylen över natten.
Sherrysill

Sherrysill

av Nils Emil Ahlin
  •  10h
  •  7 ingr
Inlagd sill

Inlagd sill

av Karin Chädström
  •  15 min
  •  10 ingr
Tre snabba sillar

Tre snabba sillar

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  19 ingr
Leif Mannerströms senapsill

Leif Mannerströms senapsill

av Leif Mannerström
  •  8h 30 min
  •  6 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr
Citronsill

Citronsill

av Christer Lingström
  •  12h 15 min
  •  9 ingr
Sill med ägg och ansjovis

Sill med ägg och ansjovis

av Fredrik Eriksson
  •  8h 10 min
  •  10 ingr
  •  10 min
  •  7 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  15 min
  •  6 ingr
  •  4 ingr