Pizza på grillen
Foto: TV4

Pizza på grillen av
Mitt kök,  


Tommys goda pizza som gräddas på grillen!

Se fler recept från Mitt kök

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Pizzadeg
    Blanda jäst, socker, salt, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke.
  2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg.
  3. Spara resten av mjölet till utbakning.
  4. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 25 minuter. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem på mjölat bakbord.
  5. Tomatsås
    Fräs lök och vitlök I olivolja, tillsätt timjan och paprika.
  6. Fräs ytterligare någon minut.
  7. Tillsätt tomater samt socker och vinäger.
  8. Låt koka ihop i 10 minuter, smaka av med salt och rikligt med svartpeppar.
  9. Fyllning
    Baka ut pizzor och toppa med fyllningen.
  10. Tänd grillen och se till att ha en rejäl glödbädd.
  11. Lägg på din sten och låt den bli het.
  12. Lägg på pizzan och lägg på locket.
  13. Grädda pizzan i cirka 4-5 minuter.
Pancettapizza

Pancettapizza

av Lisa Lemke, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  25 min
  •  14 ingr
Vegetarisk pizza

Vegetarisk pizza

av Anders Dahlbom
  •  25 min
  •  16 ingr
  •  45 min
  •  14 ingr
  •  1h 35 min
  •  11 ingr
  •  15 min
  •  12 ingr
  •  25 min
  •  19 ingr
  •  45 m
  •  14 ingr
  •  20 m
  •  12 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  40 m
  •  21 ingr
  •  30 m
  •  14 ingr
  •  30 m
  •  16 ingr
  •  1 h
  •  14 ingr