Sveriges skönaste gårdar
Foto: TV4

Sveriges skönaste gårdar

Här hittar du recept från Sveriges skönaste gårdar.

I Sveriges skönaste gårdar tävlar lokala matproducenter om att ta fram den bästa och mest unika produkten. Varje vecka tävlar tre gårdar från samma region mot varandra. Kocken Christian Hellberg kommer med goda råd och tips och skapar rätter som framhäver produkten på bästa sätt och därefter bedöms den av en jury.

  •  45 min
  •  19 ingr
  •  1 h
  •  15 ingr
  •  40 min
  •  16 ingr
Lammdumplings med jordnötssås

Lammdumplings med jordnötssås

av Christian Hellberg
  •  1 h
  •  28 ingr
  •  1 h
  •  9 ingr
  •  50 min
  •  22 ingr
  •  30 min
  •  22 ingr
  •  2 h
  •  20 ingr

Powerbars med vassledryck

av Pilås Norregård
  •  30 min + 4 h i kyl
  •  14 ingr
  •  1 h plus tid i glassmaskin.
  •  14 ingr
  •  ca 30 minuter
  •  14 ingr
  •  cirka 40 minuter
  •  17 ingr
  •  ca 45 minuter
  •  25 ingr
  •  14 ingr
Getostcremé med inkokta päron

Getostcrème med inkokta päron

av Christian Hellberg
  •  15 ingr
  •  45 ingr
  •  24 ingr
  •  22 ingr
  •  20 ingr
  •  8 ingr
Kalkonsallad med äpple

Kalkonsallad med äpple

av Christian Hellberg
  •  17 ingr
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  23 ingr
Oxrullader med mandelpotatisduchess

Senapspestofyllda oxrullader

av Petersborgs gård
  •  50 min
  •  12 ingr
Tuppfilé med råraka

Tuppfilé med råraka

av Orelinds gård
  •  40 min
  •  14 ingr
  •  7 ingr