Biff á la Odelberg

Biff á la Odelberg
Foto: TV4

Biff á la Odelberg

Av: Stefan Odelberg

Från: Klockan nio hos stjärnorna

8 ingredienser

1h

Strutsfilé serverad med potatis och rå äggula

Vintips
Jules Muller Pinot Gris Réserve, artnr 71134

Stefan bjöd även på
Sashimi på tonfisk
Magisk vaniljglass

Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner

biff

  • 4 strutsfilé
  • 6 fasta potatisar
  • 3 gula lökar

Sås

  • 3 dl crème fraîche
  • 1 msk dijonsenap

Tillbehör

  • 4 äggulor
  • saltgurka
  • persilja, riven

Gör så här

  1. Sås
  2. Blanda créme fraichen med dijonsenapen till en så ställ kallt.
  3. Biff
  4. Hacka strusfiléerna, potatisarna och lökarna i ungefär samma storlek.
  5. Stek dem i en stekpanna tills de är klara.
  6. Servera med en äggula, saltgurka, hackad persilja och såsen.