Fiskburgare med gurkdressing av
Nyhetsmorgon,  


4 Tack för din röst

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär fisken i små kuber och lägg den i matberedaren. Häll i salt och peppar och kör sedan fisken till en massa.
  3. Tillsätt nu grädden och kör snabbt i den i matberedaren under tiden som knivarna jobbar. Forma fyra hamburgare av färsen och doppa sedan dom på båda sidorna i ströbrödet. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret. Stek burgarna gyllene på bägge sidorna. Låt dem gå klara i ugnen.
  4. Skala och skiva löken fint.
  5. Skär tomaterna i tunna skivor samt plocka salladen.
  6. Blanda crème fraîchen med gurkan och smaka av med salt och peppar.
  7. Lägg sallad på 4 tallrikar. Häll på lite dressing. Lägg på lök och sallad. Lägg in fiskburgarna i brödet. Servera genast.