Fiskburgare med gurkdressing av
Nyhetsmorgon,  


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär fisken i små kuber och lägg den i matberedaren. Häll i salt och peppar och kör sedan fisken till en massa.
  3. Tillsätt nu grädden och kör snabbt i den i matberedaren under tiden som knivarna jobbar. Forma fyra hamburgare av färsen och doppa sedan dom på båda sidorna i ströbrödet. Hetta upp en stekpanna och lägg i smöret. Stek burgarna gyllene på bägge sidorna. Låt dem gå klara i ugnen.
  4. Skala och skiva löken fint.
  5. Skär tomaterna i tunna skivor samt plocka salladen.
  6. Blanda crème fraîchen med gurkan och smaka av med salt och peppar.
  7. Lägg sallad på 4 tallrikar. Häll på lite dressing. Lägg på lök och sallad. Lägg in fiskburgarna i brödet. Servera genast.
  •  45 m
  •  39 ingr
Laxburgare

Laxburgare

av Jamie Oliver
  •  8 ingr
Anders G's burgare

Anders G´s Burgare

av Anders Gustafsson
  •  29 ingr
Smarrig laxburgare

Smarrig laxburgare

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  30 m
  •  20 ingr
Grilla perfekta hamburgare

Minihamburgare med plommonchutney

av Christian Hellberg, Camilla Läckberg
  •  36 ingr
  •  30 min
  •  23 ingr
Sparris, oliver och kalvsky

Sparris, oliver och kalvsky

av Tommy Myllymäki
  •  10 m
  •  6 ingr
  •  15 m
  •  11 ingr

Sovande falukorv

av Urban Wickman
  •  50 m
  •  7 ingr
  •  12 ingr
  •  16 ingr