Färska vårrullar fyllda med nudlar, goda krispiga grönsaker och kryddig tofu. Till sommarrullarna serveras en smakrik umamisås där allt skall dippas. Perfekt middag där alla samlas runt bordet och bygger sin egen sommarrulle.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll av och kyl i kallt vatten.
Blanda alla ingredienser till umamidippsåsen.
Strimla och hacka alla grönsaker.
Tofu
Torka tofun och skär den i stavar i valfri storlek.
Stek tofun i rapsolja i en stekpanna till gyllene färg på medelhög värme, ca 3-4 minuter..
Ta upp tofun ur pannan och lägg åt sidan. Sänk värmen på pannan och tillsätt hoisinsås, vatten och five spice-krydda. Låt puttra 1 minut.
Tillsätt tofun och rör om.
Fyll en stor skål eller stekpanna med kokande vatten. I det vattnet doppar man rispapperet i ca 20-30 sekunder för att det ska bli mjukt. Ett papper i taget.
Ställ gärna fram alla ingredienser i skålar och låt var en runt bordet rulla sina egna rullar. Servera med såsen att dippa i.