Sauterade haricots verts och lök

Sauterade haricots verts och lök

Av: Germaine Thomas

Från: Nyhetsmorgon

7 ingredienser

15 m

Sauterade haricots verts och lök är enkelt att tillaga, vilket gör det snabbt till en ny favorit att servera som middagstillbehör.

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 2 msk smör
  • 3 msk olja
  • 2 lökar, skivade och/eller hackade
  • salt
  • peppar
  • vitlök
  • 500 g haricots verts, frysta

Gör så här

  1. Sätt en kastrull eller stekpanna på spisen på medelvärme.
  2. Tillsätt smör och olja i pannan så smöret smälter.
  3. Tillsätt löken och stek tills den blir mjuk.
  4. Krydda med salt, peppar och vitlök.
  5. Tillsätt haricot vert i pannan och blanda ihop så allt blir varmt.
  6. Krydda efter smak och servera.