•   Dipp 1:
  • 1 dl keso
  • 1 dl lätt yoghurt naturell
  • 1 dl sockerärter
  •   Dipp 2:
  • 1  liten bit inlagd ingefära
  • 1  vitlöksklyfta
  • 1 msk honung
  • 2 dl lätt yoghurt naturell
  • 1 tsk salt
  1. Dipp 1
    Strimla sockerärterna. Mixa ihop med keso och yoghurt med t ex en stavmixer.
  2. Dipp 2
  3. Skala vitlöksklyftan. Mixa med övriga ingredienser med t ex en stavmixer. Servera som kalla såser till fisk, kött eller kyckling - eller varför inte att dippa grönsakerna i framför tv
    n?

Annons:

Grön salladssås

av Fredrik Eriksson
  •  9 ingr

Tre såser till grillat

av Bonniers kokbok
  •  10 ingr

Vitlöksvinegrette

av Elisabeth Johansson
  •  5 min
  •  7 ingr

Tryffelvinägrette

av Norbert Lang
  •  10 ingr

Tryffelvinegrette

av Norbert Lang
  •  10 min
  •  12 ingr

Ginger girl

av Jacob Wismar
  •  6 ingr

Rucolasås

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  6 ingr

Waldorf walnut

av Jacob Wismar
  •  7 ingr