Pasta carbonara
Foto: TV4

Pasta carbonara
av


4 Tack för din röst

En italiensk klassiker.

  1. Koka pastan klar. Stek fläsket.
  2. Slå 1 msk olja i botten av grytan och slå tillbaka pastan. Krydda med svartpeppar och vänd runt. Rör ned fläsket.
  3. Vispa ihop ägg och grädde. Ta grytan av värmen och rör ner äggsmeten. Blanda ner parmesan efter smak och servera genast.

Pasta Carbonara

av Christian Hellberg
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr

Pasta Carbonara

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  15 min
  •  6 ingr

Cool carbonara

av Sara Begner
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr

Anna och Ulrikas spaghetti carbonara

av Anna Jonassen, Ulrika Jisland
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr

Spaghetti carbonara

av Charlotta Malhotra, Jessica Staël von Holstein
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  11 ingr

Spaghetti Carbonara

av Stefano Catenacci
  •  30 min
  •  7 ingr
  •  9 ingr
  •  10 ingr

Pestopasta

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  7 ingr

Spaghetti in Fricassea di Pollo

av Christian Campogiani
  •  10 ingr

Bavette med pesto

av Christian Campogiani
  •  15 min
  •  11 ingr
  •  25 min
  •  11 ingr