Biff à la Lindström
Foto: TV4

Biff à la Lindström av


4

Biff à la Lindström räknas som svensk husmanskost, trots att inspirationen kommer från Ryssland. Servera biffarna med potatis och säsongens grönsaker.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Skala och hacka löken fint och finhacka rödbetorna. Vill du undvika att skärbrädet färgas rött går det bra att lägga smörpapper mellan brädet och rödbetorna.
  2. Blanda snabbt ihop färsen med äggulor, lök, rödbetor och kapris utan att färsen binder ihop och blir fast. Spä med lite rödbetsspad och krydda med salt och peppar.
  3. Forma små biffar och stek dem hastigt i smör, de ska inte vara helt genomstekta utan lätt rosa inuti. Servera med kokt potatis.
Biff á la Lindström

Biff á la Lindström

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  8 ingr
  •  11 ingr
Småbiff á la Lindström

Småbiff á la Lindström

av Nils Emil Ahlin
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  2h
  •  15 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr