Indisk currysoppa med kyckling
Foto: TV4

Indisk currysoppa med kyckling av


4

En mustig och god soppa som även passar att laga till många. Den blir bara godare av att kokas i förväg och går även utmärkt att frysa. Servera den gärna med nybakat bröd.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Fräs lök och curry i lite smör i en gryta. Rör ned äpplet. Pudra över mjöl, rör om och slå på buljong.
  2. Lägg i grönsaker och pepparkorn och koka sakta ca 10 minuter.
  3. Smaka av med salt och tillsätt kycklingköttet. Värm soppan och servera.
Mulligatawny Soup

Mulligatawny Soup

av recept.nu
  •  18 ingr
  •  2 h
  •  42 ingr
Kycklingsoppa med ris och citron

Kycklingsoppa med ris och citron

av Lisa och Monica Eisenman
  •  11 ingr
Soppa på kycklinglår

Soppa på kycklinglår

av Johan Axelsson
  •  19 ingr
  •  10 ingr
Förskylningskurssoppa med kyckling

Förskylningskurssoppa med kyckling

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  17 ingr
  •  9 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr