Kungliga räkcrèpes
Foto: TV4

Kungliga räkcrèpes av


4 Tack för din röst

Kungligt gott! Prins Bertil hade några favoriträtter och det här receptet påminner om hans favoritcrèpes. Man kan strö lite ost över dem och gratinera i het ugn några minuter tills osten smält.

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

  1. Vispa ihop smeten, låt den svälla 10 min och grädda tunna crèpes.
  2. Skala och grovhacka räkorna, blanda med såsen och dill.
  3. Fyll crèpen, rulla ihop och servera.
  •  9 ingr
  •  8 ingr
  •  19 ingr

Husets vita fisk

av Ingrid - Stockholm
  •  80 min
  •  20 ingr
  •  1h
  •  22 ingr

En bit av Västkusten

av Henrik - Tjörn
  •  3 h
  •  42 ingr
  •  7 ingr

Laxcarpaccio

av Fredrik Eriksson
  •  40 min
  •  15 ingr

Laxsida med honung och chili

av Kristina Eriksson
  •  40 min
  •  13 ingr

Ansjovisrullar

av recept.nu
  •  6 ingr

Salsa med gravad lax och koriander

av Paula Ahlsén Söder
  •  11 ingr
  •  15 ingr