Köttfärspaj
Foto: TV4

Köttfärspaj av


4 Tack för din röst

Passar bra som bufférätt eller i picnic-korgen!

  1. Sätt ugnen på 225°. Mixa en smuldeg av smör och mjöl. Arbeta ihop degen med vattnet. Lägg den i plastfilm i kylen 1 tim.
  2. Fräs lök och purjo med lite matfett i en panna. Lägg sen i färsen och bryn lite i sänder. Krydda och tillsätt övriga ingredienser utom osten. Koka ca 20 min.
  3. Kalva ut degen och klä en pajform. Nagga bottnen.
  4. Slå i färsen, strö på ost och grädda klart ca 25 min.
  •  14 ingr
  •  14 ingr
  •  11 ingr

Paj med rostbiff

av recept.nu
  •  15 ingr
  •  18 ingr
  •  16 ingr
  •  13 ingr
  •  9 ingr
  •  1h 10 min
  •  8 ingr
  •  50 min
  •  22 ingr

Sigrids cajunrub

av Sigrid Bárány
  •  ca 30 min
  •  10 ingr

Mexikansk chili på högrev

av Jimmy - Stockholm
  •  42 ingr
  •  16 ingr
  •  2–3 timmar
  •  15 ingr

Steak sandwich

av Jennie Benjaminsson
  •  30 min
  •  28 ingr