Petits choux
Foto: TV4

Petits choux av


8

Betyder “små kålhuvuden” på franska och visst ser de nygräddade små degbollarna ut så? Köp färdig mix till petits choux-degen. Variera fyllningen efter humör och kassa: skalade räkor, strimlad lax, löjrom...

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Blanda och grädda petits choux-degen efter anvisningarna på förpackningen. Beräkna 2-3 per person.
  2. Fyll dem med gräddfil, rödlök och stenbitsrom.
  3. Garnera med dill och citron och servera dem nyfyllda.
Laxröra med dill och lime

Laxröra med dill och lime

av Paula Ahlsén Söder
  •  20 min
  •  11 ingr
Fransk fiskgryta med aioli

Fransk fiskgryta med aioli

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  60 min
  •  38 ingr
husets vita fisk

Husets vita fisk

av Ingrid - Stockholm
  •  80 min
  •  20 ingr
Lax- och räksymfoni

Lax- och räksymfoni

av Susanne - Uppsala
  •  2h
  •  14 ingr
  •  13 ingr
Stor kanapé med löjrom

Stor kanapé med löjrom

av Jessica - Söderhamn
  •  20 min
  •  16 ingr
  •  27 ingr
  •  ca 30 min
  •  18 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr