Foto: TV4

Petits choux


8

Betyder “små kålhuvuden” på franska och visst ser de nygräddade små degbollarna ut så? Köp färdig mix till petits choux-degen. Variera fyllningen efter humör och kassa: skalade räkor, strimlad lax, löjrom...

Så väljer du ekorätt i fiskdisken >>

  • 2 paket mix till petits choux
  •   Fyllning:
  • 2 burkar röd stenbitsrom
  • 3 dl gräddfil
  • 2  rödlökar, finhackade
  •   dill och citron
  1. Blanda och grädda petits choux-degen efter anvisningarna på förpackningen. Beräkna 2-3 per person.
  2. Fyll dem med gräddfil, rödlök och stenbitsrom.
  3. Garnera med dill och citron och servera dem nyfyllda.

Annons:

Liknande recept

  •  10 ingr

Pizza med korv

av recept.nu
  •  15 ingr
  •  10 ingr

Rabarberpaj

av recept.nu
  •  11 ingr

Kaffegifflar

av recept.nu
  •  9 ingr
  •  14 ingr

Prinsesstårta

av recept.nu
  •  20 ingr