Italiensk tomatsås
Foto: TV4

Italiensk tomatsås av


4 Tack för din röst

Detta är en mustig tomatsås med en aning hetta från tabascon och en lätt syrlighet från den torra vermouthen.

  1. Koka upp vermouthen med buljongtärningen och vispa tills den är upplöst.
  2. Tillsätt passerade tomater och koka upp, krydda med tabasco och några korn salt.
  3. Vispa slutligen ner smöret klickvis.
  •  9 ingr
  •  9 ingr
  •  12 ingr
  •  13 ingr
  •  21 ingr
  •  15 ingr
  •  24 ingr
  •  11 ingr

Tomatsallad

av Mathias Dahlgren
  •  15 min
  •  13 ingr

Rostade grönsaker

av Kråke Lithander
  •  20 min
  •  5 ingr

Ratatouille

av Sacha Smederevac
  •  25 min
  •  7 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr