Hannas brunkål av
TV4,  


1h 15 min 4 Tack för din röst

Gott till julskinkan!

  1. Ansa och skär kålen i centimeterstora bitar. Strimla löken.
  2. Fräs kålen och lök i matfettet i en gryta på medelstark värme tills den börjar få färg. Krydda med lagerblad och peppar.
  3. Ringla över sirapen och tillsätt skinkspad eller buljong. Låt puttra under lock cirka 1 timme, eller sätt in grytan i ugnen utan lock på 175 grader i cirka 1 timme. Smaka av med salt.

Tre sorters kål

av recept.nu
  •  22 ingr

Rödkål

av recept.nu
  •  9 ingr

Brunkål

av recept.nu
  •  6 ingr

Brunkål på GI-vis

av GI Viktkoll
  •  1h 30 min
  •  7 ingr

Julens kålsorter

av recept.nu
  •  21 ingr

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr
  •  22 ingr
  •  29 ingr
  •  15 min
  •  8 ingr
  •  30
  •  19 ingr

Jonssons frestelse

av Plura Jonsson
  •  7 ingr

Rödkål

av Fredrik Eriksson
  •  50 min
  •  10 ingr
  •  6 ingr
  •  50 min
  •  10 ingr

Rödkål

av Per Morberg
  •  1h
  •  10 ingr

Juliga russinlökar

av Ernst Kirchsteiger
  •  8 ingr