Hannas brunkål av
TV4,  


1h 15 min 4

Gott till julskinkan!

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Ansa och skär kålen i centimeterstora bitar. Strimla löken.
  2. Fräs kålen och lök i matfettet i en gryta på medelstark värme tills den börjar få färg. Krydda med lagerblad och peppar.
  3. Ringla över sirapen och tillsätt skinkspad eller buljong. Låt puttra under lock cirka 1 timme, eller sätt in grytan i ugnen utan lock på 175 grader i cirka 1 timme. Smaka av med salt.
Tre sorters kål

Tre sorters kål

av recept.nu
  •  22 ingr
Rödkål

Rödkål

av recept.nu
  •  9 ingr
Brunkål

Brunkål

av recept.nu
  •  6 ingr
Julens kålsorter

Julens kålsorter

av recept.nu
  •  21 ingr
Vegansk mix

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr
Brunkål på GI-vis

Brunkål på GI-vis

av GI Viktkoll
  •  1h 30 min
  •  7 ingr
Rotfruktspaj

Rotfruktspaj

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  29 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr