Foto: TV4

Klassisk remouladsås


4

Klassisk remouladsås är inget för den som vill dra ner på fettet i kosten. Tar man bara lite är det helt OK, och den smakar mycket. En matsked på en rostbiffmacka eller för att förhöja smaken på stekt fisk.

  • 1 msk finhackad pickles
  • 4 dl majonnäs
  • 0.5 msk dill, hackad
  • 1 msk hackad kapris
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk ljus fransk senap
  1. Mal eller hacka picklesen mycket fint. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. Tillsätt picklesen.
  2. Ställ såsen kallt att mogna en stund.
  •  6 ingr

Örtagårdssås

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Skarpsås

av recept.nu
  •  7 ingr
  •  12 ingr
  •  7 ingr

Hovmästarsås

av recept.nu
  •  8 ingr