Klassisk remouladsås
Foto: TV4

Klassisk remouladsås
av


4 Tack för din röst

Klassisk remouladsås är inget för den som vill dra ner på fettet i kosten. Tar man bara lite är det helt OK, och den smakar mycket. En matsked på en rostbiffmacka eller för att förhöja smaken på stekt fisk.

  1. Mal eller hacka picklesen mycket fint. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. Tillsätt picklesen.
  2. Ställ såsen kallt att mogna en stund.
  •  7 ingr
  •  19 ingr
  •  6 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  30 min
  •  32 ingr
  •  11 ingr

Mormors rårakor

av Christina Estemar Banks
  •  6 ingr

Kyckling med rotfrukts- och svamppytt

av Jennie Walldén, Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  14 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr

Långkål

av Ernst Kirchsteiger
  •  30 min
  •  8 ingr

Paolos pesto

av Paolo Roberto
  •  30 min
  •  8 ingr