Foto: TV4

Klassisk remouladsås


4

Klassisk remouladsås är inget för den som vill dra ner på fettet i kosten. Tar man bara lite är det helt OK, och den smakar mycket. En matsked på en rostbiffmacka eller för att förhöja smaken på stekt fisk.

  • 1 msk finhackad pickles
  • 4 dl majonnäs
  • 0.5 msk dill, hackad
  • 1 msk hackad kapris
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1 tsk ljus fransk senap
  1. Mal eller hacka picklesen mycket fint. Blanda samman majonnäs, hackad dill, kapris, dragon och senap. Tillsätt picklesen.
  2. Ställ såsen kallt att mogna en stund.

Annons:

Liknande recept

  •  6 ingr

Örtagårdssås

av Fredrik Eriksson
  •  10 min
  •  11 ingr
  •  13 ingr

Skarpsås

av recept.nu
  •  7 ingr
  •  12 ingr
  •  7 ingr

Hovmästarsås

av recept.nu
  •  8 ingr