Brunsås
Foto: TV4

Brunsås
av


4

Brunsås passar bra till de flesta av våra klassiska husmansrätter, exempelvis köttbullar, pannbiff och stek.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 2.11/5   Röster: 9 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Smält smör i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan och rör ner mjölet. Sätt tillbaka kastrullen på värmen och tillsätt buljong, lite i taget. Koka såsen 4 - 5 minuter.
  2. Spä med grädde och krydda med salt och peppar. Häll i ett par droppar soja för färgens skull.
  •  9 ingr
Brun sås

Brun sås

av Margit Eliasson och Gunilla Lindeberg
  •  4 ingr
  •  10 ingr
  •  40 min
  •  24 ingr
  •  1,5 h
  •  32 ingr
  •  30 min
  •  14 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr