Skurna pepparkakor
Foto: TV4

Skurna pepparkakor av


Ju tunnare skivor du skär av denna pepparkaksdeg desto godare och knaprigare blir kakorna.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Rör smör och socker vitt.
  2. Tillsätt sirap, kryddor och bikarbonat, mandel samt det mesta av mjölet.
  3. Arbeta degen på lätt mjölat underlag. Dela den och forma två rullar. Platta till rullarna, slå in den i plastfilm, lägg i kylen ett par timmar.
  4. Skär tunna kakor av degen, lägg på plåt med bakpapper och grädda mitt i ugnen cirka 10 minuter. Låt dem kallna på plåten.
  •  8 ingr
  •  10 ingr
Mjuk lingonpepparkaka

Mjuk lingonpepparkaka

av Leila Lindholm
  •  50 min
  •  14 ingr
Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

Pepparkaksdeg till Eksta pepparkakor

av Anna och Fanny Bergenström
  •  10 ingr
  •  10 ingr
Mjuk pepparkaka

Mjuk pepparkaka

av Anders Levén
  •  1h 5 min
  •  12 ingr
  •  10 ingr
  •  12 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr