Vegetariska vårrullar
Foto: TV4

Vegetariska vårrullar
av


4

Egenhändigt lagade vårrullar med en fyllning av quornfärs är roligt att bjuda på. Sötsur sås finns att köpa färdig. Servera med grönsaker och kokt ris.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Ansa, skölj och strimla purjolöken, skala och strimla moroten. Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs quornfärsen, mosa den med en gaffel till en grynig massa. Tillsätt bambuskott, purjo och morot och pressa ner vitlöken, krydda med soja, sesamolja och peppar.
  2. Förvara vårrulledegen mellan fuktade handdukar när du öppnat förpackningen, annars torkar den snabbt. Fördela fyllningen på vårrulledegen, vik ihop kanterna och klistra ihop med vatten.
  3. Hetta upp oljan till 190° och fritera vårrullarna gyllenbruna. Servera genast.
  •  15 ingr
Vårrullar som i Hanoi

Vårrullar som i Hanoi

av Sara - Östersund
  •  23 ingr
  •  45 min
  •  29 ingr
  •  13 ingr
Vårrullar

Vårrullar

av Kanya Mcleod
  •  1h
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  14 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr