Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Rökt fårfiol och dillstuvad potatis
Foto: TV4
Rökt fårfiol och dillstuvad potatis
4
Spara
Av:
Köket.se
8
ingredienser
Enklare kan det knappast bli.
Ingredienser
1 rökt fårfiol
Potatis:
ca 1 kg potatis
2-3 dl mjölk
1 msk vetemjöl
2 msk margarin
1 dl buljong, från tärning
1 tsk salt
1 knippe dill, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Skala potatisen och dela den i stora bitar.
Koka upp mjölk och buljong. Knåda ihop margrin och mjöl och rör ned. Lägg i potatisen och koka den klar. Salta och vänd ned dillen.
Servera fårfiolen skivad med varm potatis till.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut