Kycklingleverpaté
Foto: TV4

Kycklingleverpaté av


8 Tack för din röst

Perfekt för festbordet, den räcker till många och kan göras dagen innan. Ett gott bröd, syltlök och cornichons är perfekt till. Vill man göra det till en hel måltid serverar man små goda potatisar till.

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Smöra en avlång bakform ca 1 3/4 l.
  3. Tina levern till hälften, stek den i panna och krydda.
  4. Fräs löken mjuk i panna.
  5. Mosa leverpastejen, blanda med färsen och sedan övriga ingredienser utom kycklinglevern.
  6. Fyll formen till 1/3 med färs, lägg hälften av kycklinglevern och upprepa till formen är full.
  7. Grädda patén i nedre delen av ugnen en dryg timme. Låt kallna i formen innan den vänds upp.
  •  12 ingr
  •  12 ingr

Hemlagad pastej

av recept.nu
  •  17 ingr

Kycklingjärpar

av Anders Levén
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  15 ingr
  •  14 ingr

Klibbiga kycklingklubbor

av Tommy Myllymäki
  •  1 h
  •  14 ingr

Kyckling på nachochips

av Lisa och Monica Eisenman
  •  1h
  •  14 ingr
  •  14 ingr

Kyckling på spett

av Maud Onnermark
  •  10 ingr

Piccata

av Johan Jureskog
  •  17 ingr
  •  16 ingr

Långkokt kycklingskinn

av Sayan Isaksson
  •  10 ingr