Kyckling med nudlar
Foto: TV4

Kyckling med nudlar
av


4 Tack för din röst

Det här är en snabb- och lättlagad vardagsrätt som ändå känns lyxig på grund av den spännande kryddningen.

  1. Koka upp vattnet till nudlarna och tillsätt gurkmeja. Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet.
  2. Skär kycklingen i strimlor. Skala vitlöksklyftan. Lägg köttet i en kastrull och slå på buljong och grädde. Koka upp och krydda med spiskummin, koriander, och ingefära. Lägg i wokgrönsakerna. Sänk värmen och låt sjuda i ca 8 minuter.
  3. Fördela kycklingblandningen i fyra varma serveringsskålar. Toppa med nudlarna och färsk koriander.
  •  12 ingr

Pad thai

av Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  15 ingr

Nudelcurry

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  12 ingr

Nudelsallad med kyckling

av Johan Jureskog
  •  23 ingr

Ceasarsallad

av Jacob Wismar
  •  15 ingr
  •  25 min + marinering
  •  13 ingr
  •  16 ingr

Sötsur kycklinglårfilé med ingefärswok

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  20 min
  •  13 ingr

Indisk kyckling

av Jacob Wismar
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  30 min
  •  15 ingr

Kycklingtacos med rostad tomatsalsa

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  30 min
  •  14 ingr

Krämig kycklingpasta

av Donal Skehan
  •  25 m
  •  10 ingr

Flygande Jacob

av Pelle Johansson
  •  30 min
  •  6 ingr

Emmas röja-kylskåpet-wok

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  25 min
  •  15 ingr