Kyckling med nudlar
Foto: TV4

Kyckling med nudlar
av


4

Det här är en snabb- och lättlagad vardagsrätt som ändå känns lyxig på grund av den spännande kryddningen.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Koka upp vattnet till nudlarna och tillsätt gurkmeja. Koka nudlarna enligt anvisningen på paketet.
  2. Skär kycklingen i strimlor. Skala vitlöksklyftan. Lägg köttet i en kastrull och slå på buljong och grädde. Koka upp och krydda med spiskummin, koriander, och ingefära. Lägg i wokgrönsakerna. Sänk värmen och låt sjuda i ca 8 minuter.
  3. Fördela kycklingblandningen i fyra varma serveringsskålar. Toppa med nudlarna och färsk koriander.
  •  12 ingr
Pad thai

Pad thai

av Tommy Myllymäki
  •  30 min
  •  15 ingr
Nudelcurry

Nudelcurry

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  12 ingr
Nudelsallad med kyckling

Nudelsallad med kyckling

av Johan Jureskog
  •  23 ingr
Ceasarsallad

Ceasarsallad

av Jacob Wismar
  •  15 ingr
  •  16 ingr
Asiatisk mat

Nudelsoppa med kyckling och grön curry

av Anna Lind Lewin och Zeke Lind
  •  30 min
  •  16 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr