Vinmarinerad högrev
Foto: TV4

Vinmarinerad högrev av


6 Tack för din röst

På grillen eller i ugnen.

  1. Sätt ugnen på 175°. Lägg köttet i en kraftig plastpåse. Blanda marinaden och slå i. Knyt till, lägg i kylen 5 – 6 tim
  2. Låt köttet rinna av. Sätt i köttermometer om det skall stekas i ugnen. Lägg det i en ugnsform och stek tills termometern visar ca 65 o. På utegrillen behöver köttet minst 20 in på var sida, men skall vändas under tiden. Prova med en sticka när det känns klart.
  3. Blanda crème fraiche med lök, vitlök, svartpeppar och persilja. Slå dressingen över salladen i en skål.

Den gyllene sadeln - lamm

av Ilias Ioannidis
  •  1h 30 min
  •  28 ingr
  •  23 ingr
  •  12 ingr
  •  15 ingr
  •  20 ingr
  •  1,5 h
  •  24 ingr

Fläskfilé Africana

av Jennie Walldén
  •  30 min
  •  15 ingr

Grillade lammracks med granatäppelglaze

av Sveriges mästerkock - lagtävling
  •  31 ingr
  •  1,5 h
  •  28 ingr
  •  13 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr