Tacopaj
Foto: TV4

Tacopaj av


4

Den där dagen när du vill bjuda på något läckert och varken tid eller lust räcker till känns det toppen att laga paj. Det är bara att fylla med en läcker tacofärs och vips har du en festmåltid! En blandad grönsallad smakar gott till.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 5/5   Röster: 1 Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Pajskal: Värm ugnen till 200°. Hacka smöret och blanda det med mjöl, salt och vatten till en deg. Tryck ut degen i en pajform och låt den vila kallt tills ugnen är varm. Förgrädda skalet i tio minuter.
  2. Tvätta paprikan och skär den i mindre bitar, skölj kidneybönorna och låt dem rinna av. Fräs köttfärsen och blanda ner tacokryddblandningen. Vänd ner paprika och bönor i färsen, fyll pajskalet med blandningen och grädda pajen i 10 minuter.
  3. Klicka på gräddfil och stick ner nachips i fyllningen.
  •  14 ingr
Tacopaj

Tacopaj

av recept.nu
  •  1h
  •  11 ingr
Tacopaj

Tacopaj

av Pelle Johansson
  •  50 min
  •  15 ingr
Tacopaj

Tacopaj

av recept.nu
  •  12 ingr
Tacopaj med crème fraiche

Tacopaj med crème fraiche

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr
  •  31 ingr
Paj för alla tillfällen

Paj med getost och grönt

av Håkan Larsson
  •  12 ingr
  •  24 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr