Parisare
Foto: TV4

Parisare
av


4 Tack för din röst

En rolig bjudrätt som du lätt fixar till, exempelvis efter bion. Gillas även av hamburgarnas vänner. Vi föreslår öl till, även om det är en parisare.

  1. Finhacka löken. Hacka rödbetan. Blanda färsen med lök, ägg eller äggulor, vatten, salt och nymalen vitpeppar. Lägg i rödbeta och kapris. Blanda ihop. Forma färsen till fyra biffar på brödskivorna.
  2. Stek fyra ägg. Håll dem varma.
  3. Stek parisarna lätt i brynt smör, färssidan först och sedan brödsidan. Servera parisarna nystekta med ett stekt ägg på varje.

Gratinerad <3-toast

av Jennie - Piteå
  •  7 ingr
  •  30 min
  •  22 ingr

Toast skagen

av Peter - Gran Canaria
  •  40 min
  •  10 ingr

Saras toast deluxe

av Sara - Stockholm
  •  30 min
  •  13 ingr

Toast à la GD

av Glenn - Orsa
  •  30 min
  •  10 ingr
  •  30 min
  •  11 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr
  •  6 ingr
  •  10 ingr
  •  20 min
  •  13 ingr
  •  20 min
  •  11 ingr

Chili con carne

av Pelle Johansson
  •  20 min
  •  11 ingr

Supersnabb köttfärsröra

av Anna Lind Lewin
  •  10 ingr

Fredagsrulle med korv

av Anette Rosvall och Emma Hamberg
  •  12 ingr