Panerade fläskkotletter
Foto: TV4

Panerade fläskkotletter av


4

Genom att panera fläskkotletterna behåller de sin saftighet bättre. Använd även samma metod till att panera kycklinglår, men stek dem i ugn i stället. Suveränt gott även det!

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 4/5   Röster: 4 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och paprikapulver. Vänd dem därefter först i mjöl, sedan i uppvispat ägg. Vänd dem till sist i ströbröd blandat med parmesan och dragon.
  2. Stek dem sakta i en blandning av smör och olja ca 3 minuter på var sida. Servera gärna med brytbönor och ugnsstekta tomathalvor kryddade med kummin.

  • 2,5 h
  • 8 ingr
  • 1 h
  • 5 ingr