Panerade fläskkotletter
Foto: TV4

Panerade fläskkotletter av


4 Tack för din röst

Genom att panera fläskkotletterna behåller de sin saftighet bättre. Använd även samma metod till att panera kycklinglår, men stek dem i ugn i stället. Suveränt gott även det!

  1. Krydda kotletterna med salt, peppar och paprikapulver. Vänd dem därefter först i mjöl, sedan i uppvispat ägg. Vänd dem till sist i ströbröd blandat med parmesan och dragon.
  2. Stek dem sakta i en blandning av smör och olja ca 3 minuter på var sida. Servera gärna med brytbönor och ugnsstekta tomathalvor kryddade med kummin.

Traditionell polsk mejramschnitzel

av Kristofer - Göteborg
  •  1,5 h
  •  27 ingr
  •  16 ingr
  •  8 ingr
  •  10 ingr
  •  7 ingr

Kålpudding

av Stefan Karlsson
  •  40 min
  •  13 ingr
  •  30 min + marinering
  •  17 ingr
  •  15 ingr
  •  30 min
  •  13 ingr
  •  1 h
  •  21 ingr
  •  35 min
  •  26 ingr

Spaghetti bolognese

av Dennis Johansson
  •  40 min
  •  16 ingr