Oxsvansgryta med rotfrukter
Foto: TV4

Oxsvansgryta med rotfrukter av


6

Smakrikt långkok.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik. Vänd köttet i detta. Bryn det väl runtom och lägg i en gryta. Bryn löken och lägg i.
  2. Späd med buljongen och tillsätt kryddorna. Småkoka under lock ca 2 – 2 1/2 timmar tills köttet är mört och lätt kan lossas. Skumma bort fettet från ytan.
  3. Lägg i grönsakerna när ca 30 minuter av koktiden kvarstår. Koka klart och servera med kokt pressad potatis.
  •  13 ingr
Oxsvansgryta med kokt potatis

Oxsvansgryta med kokt potatis

av Roland - Stockholm
  •  36 ingr
  •  31 ingr
Dillkött på mitt vis

Dillkött på mitt vis

av Leif Mannerström
  •  24 ingr
  •  2h 30 min
  •  26 ingr
  •  1,5-2 h
  •  37 ingr
  •  20 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr