Italiensk högrev
Foto: TV4

Italiensk högrev av


6

Högrev är relativt billigt och mycket gott om det får koka mört. Här får den sällskap med tomat, vitlök och örtkryddor.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
Börja laga i fullskärmsläge Stäng fullskärmsläge
  1. Snitta köttet runt kanterna på några ställen. Krydda med salt och peppar. Hetta upp oljan och 2 vitlöksklyftor i en stekpanna och bryn köttet runt om. Kasta sedan vitlöken.
  2. Koka upp tomater, tomatpuré och 2 delade vitlöksklyftor samt alla kryddor utom basilikan. Lägg ner köttet i grytan och koka sakta under lock tills köttet är mört och såsen tjocknat. Ös ibland med såsen.
  3. Blanda ner hackad basilika när rätten är klar. Servera eventuellt med pasta.
  •  29 ingr
  •  ca 30 min
  •  21 ingr
Pasta bolognese

Pasta bolognese

av recept.nu
  •  13 ingr
  •  21 ingr
Marinerad fläskfilé med pasta

Marinerad fläskfilé med pasta

av Christian - Borås
  •  1h
  •  24 ingr
  •  15 ingr
Spaghetti alle vongole

Spaghetti alle vongole

av Paolo Roberto
  •  11 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr