Foto: TV4

Fyllda färsbiffar


4

Att fylla färsbiffarna är ett lätt sätt att variera köttfärsen på. Du kan steka dem klara i förväg och bara värma dem vid serveringen.

  • 500 g mager fläskfärs
  • 1  ägg
  •   salt och peppar
  • 1 krm malen koriander
  • 1 msk vetemjöl
  •   Fyllning:
  • 1/2 paket tärnat bacon
  • 1  liten gul lök
  • 2 tsk ljus dijonsenap
  • 1  äggula
  • 1 msk hackad kapris
  • 2 msk hackad persilja
  • ca 10  gröna oliver
  •   smör att steka i
  1. Blanda färsen med ägg, kryddor och mjöl. Forma 8 tunna biffar.
  2. Fräs bacon och tärnad lök. Lägg över i skål och blanda med övriga ingredienser till fyllningen. Hacka oliverna och vänd ner även dem.
  3. Fördela fyllningen på 4 av biffarna, täck med resten och tryck till runt kanten. Stek dem sakta klara på medelvärme.

Annons:

  •  11 ingr
  •  18 ingr

Coq au vin

av recept.nu
  •  13 ingr
  •  11 ingr

Fylld kyckling

av recept.nu
  •  10 ingr
  •  12 ingr
  •  8 ingr

Fylld lammsadel

av recept.nu
  •  14 ingr