Fyllda färsbiffar
Foto: TV4

Fyllda färsbiffar av


4

Att fylla färsbiffarna är ett lätt sätt att variera köttfärsen på. Du kan steka dem klara i förväg och bara värma dem vid serveringen.

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Blanda färsen med ägg, kryddor och mjöl. Forma 8 tunna biffar.
  2. Fräs bacon och tärnad lök. Lägg över i skål och blanda med övriga ingredienser till fyllningen. Hacka oliverna och vänd ner även dem.
  3. Fördela fyllningen på 4 av biffarna, täck med resten och tryck till runt kanten. Stek dem sakta klara på medelvärme.
  •  1 h
  •  21 ingr
Vårens timbaler

Vårens timbaler

av Lisa Lönner Pulkkinen
  •  3 min
  •  35 ingr
  •  11 ingr
  •  1,5 h
  •  71 ingr
Vegansk mix

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr
  •  13 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr