Grönsaksgryta
Foto: TV4

Grönsaksgryta
av


4 Tack för din röst

En lättlagad och smal gryta, att antingen servera helt vegetarisk eller som tillbehör till kött eller kyckling.

  1. Strimla eller skiva grönsakerna och varva dem i en gryta.
  2. Krydda och lägg i lagerbladet. Slå på buljong så det knappt täcker.
  3. Sjud sakta under lock 30-40 minuter.
  •  21 ingr

Mulligatawny Soup

av recept.nu
  •  18 ingr
  •  8 ingr

Chicken à la King

av Crister Svantesson, Leif Mannerström
  •  4h
  •  18 ingr

Coq au vin

av recept.nu
  •  16 ingr
  •  19 ingr
  •  20 m
  •  16 ingr
  •  1 h
  •  9 ingr

Krämig pumpasoppa

av Elisa - Gran Canaria
  •  45 min
  •  8 ingr

Gittans kanariska gazpacho

av Birgitta - Gran Canaria
  •  20 min + 2 h
  •  18 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr