Foto: TV4

Stekta panerade abborrfiléer


4

  • 500 g abborrfilé
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 1 st ägg
  • 1 dl ströbröd, siktat
  •   salt och malen vitpeppar
  • 2 msk smör
  1. Häll upp mjölet i en djup tallrik. Vispa upp ägget i en annan. Blanda ströbröd, salt och peppar i en tredje.
  2. Doppa fiskfiléerna föst i mjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd. Lägg dem att torka på ett skärbräde.
  3. Heta upp smör i en stekpanna. Stek filéerna gyllenbruna på båda sidor, ca 3 minuter per sida.

Annons:

  •  12 ingr
  •  1h
  •  16 ingr

Chokladsnittar

av recept.nu
  •  7 ingr
  •  8 ingr
  •  ca 30 minuter
  •  10 ingr
  •  10 ingr