Inkokt horngädda
Foto: TV4

Inkokt horngädda av


4 Tack för din röst

  1. Skär fiskfiléerna i mindre bitar. Skala morot och lök och skär i mindre bitar. Skär av dillstjälkarna och spara vipporna.
  2. Blanda vatten, vinäger, salt, peppar, lagerblad, morot, lök och dillstjälkar i en kastrull. Koka upp och sjud i 10 minuter utan lock. Lägg i fisken och sjud i 5 minuter.
  3. Ta upp fisken med hålslev och lägg i en form. Slå lag över fisken så att det täcker och låt fisken svalna i spadet. Kyl sedan. Servera fisken kall med majonnäs, dekorerad med dillvipporna.

Inkokta laxfenor

av recept.nu
  •  15 ingr
  •  25 ingr

Inkokt forell

av recept.nu
  •  12 ingr
  •  17 ingr
  •  17 ingr
  •  45 ingr

Krögarströmming

av recept.nu
  •  8 ingr

Gäddfärsbiffar

av Jan Boris-Möller
  •  20 min
  •  8 ingr

Sillsallad, Ernsts recept

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr

Stekt inlagd sill

av Tareq Taylor
  •  13 ingr
  •  12 ingr

Gravad lax till festbuffén

av Fredrik Eriksson
  •  5 ingr

Toast Skagen med pepparrot

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr
  •  9 ingr