Ett helt vanligt paket djupfryst fisk kan bli till en festmåltid om det tillagas på rätt sätt. Här blev det en läcker gryta. Det vita vinet kan ersättas med fiskbuljong.
Tina fiskpaketet till hälften. Tina och skala räkorna och fräs skalen i olivolja i en kastrull. Tillsätt chilisås, tabasco, vitt vin och vatten så skalen blir täckta och låt koka 10 - 15 minuter.
Skala och skiva lök och potatis. Kärna ur och strimla paprikorna, ansa och skiva fänkål och tomater och sila av räkbuljongen.
Koka upp buljongen och lägg i potatis, fänkål, saffran, citron- och apelsinsaft. Sjud i 8 - 10 minuter. Skär under tiden fisken i bitar. Tillsätt fiskbitar, tomat och paprika och låt sjuda ytterligare 7 - 8 minuter. Rör ner räkorna precis före servering. Rosta brödskivorna och servera till, dekorera med dill.