Pumpasoppa
Foto: TV4

Pumpasoppa av


4

Servera den här lena soppan som en värmande förrätt. För att få konsistensen slät och fin behöver du en mixer eller matberedare.

Vad tyckte du om receptet? Betyg: 5/5   Röster: 1 Tack för din röst
Se i fullskärmsläge Stäng
  1. Skala och skär pumpan i tärningar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt pumpa och buljong. Koka upp, sänk värmen och låt soppan koka ca 10 minuter.
  2. Mixa soppan, häll tillbaka i kastrullen och rör i crème fraiche. Smaksätt med lime och sambal oelek. Låt soppan koka upp före servering.
  3. Servera soppan i varma tallrikar och dekorera med morötter, zucchiniblomma och gräslök.

  • 1 h
  • 5 ingr