Pumpasoppa
Foto: TV4

Pumpasoppa av


4 Tack för din röst

Servera den här lena soppan som en värmande förrätt. För att få konsistensen slät och fin behöver du en mixer eller matberedare.

  1. Skala och skär pumpan i tärningar. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en gryta. Tillsätt pumpa och buljong. Koka upp, sänk värmen och låt soppan koka ca 10 minuter.
  2. Mixa soppan, häll tillbaka i kastrullen och rör i crème fraiche. Smaksätt med lime och sambal oelek. Låt soppan koka upp före servering.
  3. Servera soppan i varma tallrikar och dekorera med morötter, zucchiniblomma och gräslök.

Mikabellas mustiga morotssoppa

av Mikaela - Falkenberg
  •  40 min
  •  18 ingr
  •  14 ingr
  •  31 ingr
  •  1,5 h
  •  71 ingr

Vegansk meze

av Bea Szenfeld
  •  77 ingr

Rotfruktssoppa

av recept.nu
  •  11 ingr
  •  20 min
  •  12 ingr
  •  45 min
  •  31 ingr

Krämig pumpasoppa

av Elisa - Gran Canaria
  •  45 min
  •  8 ingr

Gittans kanariska gazpacho

av Birgitta - Gran Canaria
  •  20 min + 2 h
  •  18 ingr
  •  40 min
  •  10 ingr
  •  20 min + 2 h
  •  17 ingr