Gubbröra
Foto: TV4

Gubbröra av


4 Tack för din röst

  1. Låt ansjovisfiléerna rinna av men spara 1 tsk av spadet. Hacka dem fint. Skala och hacka löken fint. Klipp dillen fint och spar lite till dekoration. Skär gräslöken smått. Lägg allt i en bunke.
  2. Tärna potatisen och äggen. Vänd ner i blandningen i bunken. Krydda med peppar och ansjovisspad. Hit kan rätten förberedas. Förvara kallt till servering.
  3. Fördela gubbröran på fyra tallrikar och strö över den sparade dillen. Servera till knäckebröd eller rågbröd.

Gubbröra, kockens recept

av Nils Emil Ahlin
  •  20 min
  •  10 ingr

Sill i kapprock på grillen

av Fredrik Eriksson
  •  9 ingr
  •  8 ingr
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr

Gubbröra med färskpotatis

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  9 ingr

Toast Skagen med pepparrot

av Tommy Myllymäki, Lisa Lemke
  •  13 ingr

Matjesilltårta

av recept.nu
  •  7 ingr

Sillsallad

av recept.nu
  •  12 ingr