Gubbröra
Foto: TV4

Gubbröra av


4

Vad tyckte du om receptet? Tack för din röst
  1. Låt ansjovisfiléerna rinna av men spara 1 tsk av spadet. Hacka dem fint. Skala och hacka löken fint. Klipp dillen fint och spar lite till dekoration. Skär gräslöken smått. Lägg allt i en bunke.
  2. Tärna potatisen och äggen. Vänd ner i blandningen i bunken. Krydda med peppar och ansjovisspad. Hit kan rätten förberedas. Förvara kallt till servering.
  3. Fördela gubbröran på fyra tallrikar och strö över den sparade dillen. Servera till knäckebröd eller rågbröd.
Gubbröra, kockens recept

Gubbröra, kockens recept

av Nils Emil Ahlin
  •  20 min
  •  10 ingr
Sill i papper – kapprock

Sill i kapprock på grillen

av Fredrik Eriksson
  •  9 ingr
  •  8 ingr
  •  8 ingr
  •  20 min
  •  9 ingr
Gubbröra med färskpotatis

Gubbröra med färskpotatis

av Filip Fastén, Jessica Frej
  •  9 ingr
  •  30 min
  •  12 ingr
  •  9 ingr
Twixkaka

Twixkaka

av recept.nu
  •  1 h
  •  5 ingr

5-minuterskola

av recept.nu
  •  5 min
  •  5 ingr