Rabarbersoppa
Foto: TV4

Rabarbersoppa av


4 Tack för din röst

En varm sommardag smakar isad rabarbersoppa härligt. OBS! Bjud inte barn på den här soppan, eftersom vinet inte kokas.

  1. Koka upp socker och vatten. Skåra vaniljstången och tillsätt den och myntan.
  2. Strimla rabarbern. Sila den kokande vätskan över rabarbern.
  3. Tillsätt vin och ställ sedan soppan iskallt. Servera soppan kall.

Isad rabarbersoppa

av Thomas Drejing
  •  20 min
  •  6 ingr
  •  45 min + kyltid
  •  16 ingr

Rabarbersoppa med kanel

av Christian - Österlen
  •  35 min
  •  13 ingr
  •  14 ingr
  •  9 ingr
  •  13 ingr
  •  20 min
  •  7 ingr
  •  6 ingr
  •  50 m + frystid
  •  10 ingr
  •  15 min
  •  7 ingr

Rickfors gino

av Mikael Rickfors
  •  25 min
  •  5 ingr
  •  25 min
  •  12 ingr