Fudge
Foto: TV4

Fudge av


Tack för din röst

I USA är fudge enormt populärt. Inte undra på, fudge har en mjuk och läcker konsistens. Den är lätt att göra och ingredienserna har man ofta hemma. För en mera vuxen smak kan du tillsätta rom, konjak eller whisky.

  1. Klä en liten form med bakpapper och vik upp kanterna.
  2. Blanda alla ingredienser utom mandeln i en kastrull. Koka på jämn värme cirka 25-30 minuter. Ha ett glas med vatten till hands. Droppa ett prov i vattnet. När du kan rulla det till en kula är fudgen klar.
  3. Rör ner mandeln och slå upp massan i formen. Låt den kallna och skär upp lagom stora bitar.
  •  41 ingr
  •  23 ingr
  •  15 ingr

Fudge, mjuk chokladkola

av Maud Onnermark
  •  7 ingr
  •  8 ingr

Vårens timbaler

av Lisa Lönner Pulkkinen
  •  3 min
  •  35 ingr
  •  17 ingr

Risgrynspudding

av Ernst Kirchsteiger
  •  11 ingr

Ingefärs- och vaniljkola

av Ernst Kirchsteiger
  •  8 ingr

Marmeladgodis

av Ernst Kirchsteiger
  •  35 min
  •  8 ingr

Knäcksås med flingsalt

av Jennie Walldén
  •  7 ingr