Marsipan
Foto: TV4

Marsipan av


1 Tack för din röst

Marsipan är inte så svårt att åstadkomma, även om det är lite pyssel. Prova att göra egen marsipan till godis eller tårtdekorationer. Marsipan kan färgas om man så önskar.

  1. Koka upp vatten och smör. Vispa i mjölet och sjud smeten tills den blir som en deg och börjar släppa från bottnen.
  2. Låt degen svalna helt och arbeta in mandelmassa och florsocker.

Petit four

av recept.nu
  •  14 ingr

Marsipankonfekt

av Lisa och Monica Eisenman
  •  4 ingr
  •  23 ingr

Påskgodis

av recept.nu
  •  1h 10 min
  •  18 ingr
  •  14 ingr

Marsipanfigurer

av recept.nu
  •  8 ingr
  •  4h 40 min
  •  8 ingr

Äggtoddy à la Mannerheim

av Mika - Västerås
  •  8 ingr
  •  7 ingr
  •  7 ingr

Mintchoklad

av recept.nu
  •  9 ingr

Fransk nougat

av Leila Lindholm
  •  10 ingr